Sari
Hari Jumaat lepas pembukaan Mydin terbesar di Malaysia...Mydin Meru Raya, Ipoh...ader teman tempek entri kat SINI..


Ingatkan xnak le pegi ke situ...maklum le hari perasmian, mesti sesak gilos punya...tapi tu la..dah rejeki...kebetulan ader hal skit kat pejabat MARA..tgok2 dah dekat waktu rehat...apalagi, mula ler nak cuba nasib...belasah je terus ke Meru Raya...dapat masuk dapat le, kalo penuh xterkawal, teman patah balik je...

Sampai kat luor Mydin, memang berduyun-duyun kete..sudahh..xder parking la ni...tapi rasa degil plak...nak try jugak masuk parking dalam kawasan Mydin...alang2 dah sampai kan...hehe...memang rezeki terpijak le bila ader kete nak kuar...betul2 kat depan My Nasi Kandar...sebelah food court...senyum simpui le teman...pintu masuk depan mata weh...lalalalala....

Memang luas kawasannya...orang pun boleh tahan ramai...tapi xler seramai masa pembukaan AEON Station 18 aritu...kira selesa jugak la nak membeli-belah...cumanya banyak lagi lot2 kedai yang belum dibukak...yang best tu ader Wah Chan dengan Habib Jewels...masuk le jugak nengok orang beli barang kemas...teman? tepuk poket, lap ayor lior....

Untuk offer 3 hari (18-20 Mei 2012) banyak gak la item yang murah...especially barang dapor...kira kalo nyoping untuk stok barang sebulan, sesuai sangat la...

Yang paling respek tu bila tiba azan Zohor, semua kaunter bayaran berenti sekejap sebagai menghormati azan...alhamdulilllah...sejuk hati....

Apapun, enjoy datang sini...lepas ni orang Ipoh lagi banyak pilihan untuk membeli-belah...yang penting pilih yang betoi2 memberi nilai wang yang berbaloi...yang paling penting, mengapa bayar lebih? heheh






6 Responses
  1. wah nak kena turun Ipoh tengok ni. Kalau Nur masuk kedai HAbib atau Wah Chan, Nur pun telan air liur jelah. hehe


  2. Sari Says:

    Nur- hehe..kita serupa :-D


  3. Delimasari Says:

    klu xdepe hari jumaat ni teman akan balik Ipoh leh terjah Mydin ni


  4. Sari Says:

    Delimasari- meh2 lekeh..Mydin tengah nunggu mike tu..hihi


  5. kakyong Says:

    x sempat lagi nak jengah ke mydin.. hari sabtu lepas mertua saya pergi.. katanya org ramai mcm 'ulat taik'.. hahahha.. susah nak mbeli brg.. hihik..


  6. Sari Says:

    Kak yong- hujung mggu mmg penuh sakan..elok pegi hari keje je :-P


Post a Comment

pecah kaca pecah cermin,dah baca boleh la komen, cakpung cakpung