Sari
Salam semua...
Sronok tgok mak2 join contest, mmg aktif n penuh semangat gitu...

So mana tahan tgok jer kan, nak la join sekaki gak, tak kira...
giveawaynya berjudul
"Seindah Butterfly"Giveaway
Kategori B
yg dianjurkan oleh Puan Irma dan ditaja oleh Puan cUDa.

Tarikh tutup 6 Disember 2009



Syarat2 n hadiah boleh terjah kat blog tuanrumah n klau nak cuci2 mata utk pilih mana yg berkenan boleh la singgah plak kat blog penaja
Dah window shopping kat blog 'selumber mama' ,

cUDa
yakni sokrang tokey baju,
ni antara produk yg terlekat di hati :-


1) sticker yg ceria n unik..
dah ble bayang nk tepek kat mana..



2) baju t yg mcm2 design,
ni klau anak2 saya pkai msti meriah n happening



3) baju utk kapel yg sweet,
msti comel klau pkai masa aniverseri kitaorg bln ni
(ala2 serasi gitu)





Okey, skang tiba masa nk masuk 2 ketul gambor, ble kan?



Ni namanya Amni Zafirah, umur 1 tahun 9 bulan
mmg lasak, berani xingat, kuat makan n minum susu,
suka ckp
"mak busuk" (nnti mak tanya abah busuk ke x,opps.. hehe)
xble nak berkemas kat umah sbb dia akan carik jln
utk bagi suasana mcm kapal karam,
so biar je la smpai dia letih (jarang pun nak letih kecuali dah tido)..
part paling best dpt peluk n gigit pipi dia yg tembam tu..haha





Ni kakak Amni, namanya Afza Umairah, umur 4 tahun 10 bulan
punyai karektor brbeza dgn adiknya...
lembut hati, sensitif n slalu kena buli (actually kena gigit) dgn Amni
minum susu botol lagi la...prnah try bg kat dlm cawan yg ader pemegang tu,
dia bantainya baring smbil minum..pe lagi tumpah ler smua susu tu kat muka,
sabar je la
yang best bila nak tido msti peluk mak n ckp

"afza rindu mak",
so sweet...

Ok, gudluck utk anak2 daraku itu...
korang cukup kiut utk mak...mcm RAMA-RAMA yg berterbangan...

Labels: | edit post
2 Responses
  1. gudlak yer Azfa & Amni ;)


  2. Sari Says:

    tq 4 dropping by...
    gud luck to both of them...amin


Post a Comment

pecah kaca pecah cermin,dah baca boleh la komen, cakpung cakpung