Sari

Salam semua...

Jualan CD satu harga untuk semua jenis kembali lagi
[Babylain plain, babyland printed (spongebob, bluemonkey,pink retro n black retro), Coolababy pocket n Coolababy AIO]

Macam biasa harga RM 28.00

Pada yang nak buat pre-order pun boleh...cuma deposit RM10.00 untuk satu CD, klau 2 CD RM20.00 dan seterusnya ...Dah abis bayar baru la dapat CD2 tu ...

Pada yang nak oder bebanyak n rasa nak buat ansuran pun boleh jugak..cara bayaran tgok kuantiti CD yang di oder...abis bayar smua baru diposkan CD puan2 tu...

Pada yang nak oder dulu n bayar time gaji pun xde masalah...bisa diatur..bayar separuh dulu (50%) n bila dapat gaji bayar la separuh lagi n pastu CD yang dihajatkan akan dipos yer...

Bolehlah pakat dgn kengkwn kat opis atau jiran2 utk kongsi2 beli...klau dah beli byk, harga boleh diskaun lagi tau...buat ala2 skim main kutu pun boleh gak..

So tunggu apa lagi...jemput2 la kontek kak sari ekk..
smua boleh dirunding, hihi...

Tawaran sah selagi stok masih ader...



Labels: | edit post
3 Responses
  1. Lynn Nasir Says:

    salam,

    sari..ape kebende yg "babylain" tu? hehe..brand baru ka? nk tgk gambonye..heheh! jgn mare aa..guro je :p

    aritu masa order, lynn ada tanye printed cd pun rege rm28 ka. tp sari tak jwb soalan tu. kalo tau..nak je lynn sambar blue monkey barang sejuta dua. hmm...


  2. Sari Says:

    salam...
    hehe typing error ler lynn, babyland tu
    a'ah trlupa plak nk jwb soklan psl printed tu tapi xper ble oder lagik..ajak ler kengkwn lain oder sama smbil mkn cuppies lyn yg menjilat jari tu...


  3. shafida Says:

    salam k.sari...dah faham skit-sikit pasl CD...tapi nak tanyalah, Cd yang ada insert tukan...Insert tu kena beli lain ker..atau RM28 tu sudah tersedia dengan insert sekali....


Post a Comment

pecah kaca pecah cermin,dah baca boleh la komen, cakpung cakpung