Sari


Salam...
Nak join contest yg paling senang, just copy paste jer..xder syarat2 bagai...
So, moh kita sokong ramai2...
Nak tau lebih detail ble klik2 kat SINI..
Hadiah mmg best

* outdoor shooting
* 1 sesi photoshoot selama 1-2 jam
* 100-150 shots (+ 50 edited pics) in CD
* location around Shah Alam & Putrajaya SAHAJA!

Alamak puan emma , kat Ipoh xble posing la ekk??Ipoh pun best woo, ader Stesyen Keretapi Ipoh, Gua Tempurung, Gunung Lang, Gerbang Malam, Memory Lane dan mcm2 lagi la...
Teringin la nak pose2 maut (gaya apa tu?) w/pun x fotogenik (fotogetik je kot, k

Tarikh tutup 6 Dec 2009 (11.59pm)


Labels: | edit post
2 Responses
  1. hehe... ipoh tu dlm perancangan... nnt kalau dah cukup korum sy akan turun sana.. sbb sy pun org sana.. hehe

    -mama emma®-


  2. Sari Says:

    wah..org ipoh gak ekk..senang citer la,hihi


Post a Comment

pecah kaca pecah cermin,dah baca boleh la komen, cakpung cakpung