Sari
Skang ni smua org msti ader paling krg 1 pendrive kan...So apa kata kita tengok pendrive yang ble buat kita rasa xsabor nak guna ataupun sayang nak guna???




































Kalau saya ader stok semua pendrive ni kan best..ble jual kat uolls smuakan...

Labels: | edit post
5 Responses
  1. alahai kiutnyer pendrive..mesti comel kan dok bertenggek kat laptop@pc..
    pendrive kiter bese2 jer..


  2. Macam-macam jenis pendrive ada ya..


  3. sari Says:

    mama izya - same le kita...

    mawar merah - mmg mcm2 kan...


  4. harus ade pen drive yg boleh di misscall kalau hilang sebab selalu terlupa kat mane letak pendrive, dah ler kecik je, duduk bawah punggung pun tak jumpa carik..hikhikhik


  5. sari Says:

    bagus jugak idea miszmama tu..ble dibawa ke tengah...apa kata pendrive tu tambah lagik ngan remote control, klau xjmpa carik tekan jer remote n dia pun bunyi "i'm here, i'm here"..kuikuikui...


Post a Comment

pecah kaca pecah cermin,dah baca boleh la komen, cakpung cakpung