Sari

Ader contest yang lain skit...nak tolong tuan rumah tukar nama blognya...So sesapa yang ader idea yang mencurah-curah tu ble lah join yer...nak tau lebih lanjut klik sini



Apa hadiah kalau title tu berkenan di hati tuan punya blog?

Sepasang kain Thaik Silk warna hijau muda.

Apa syaratnya?

1. Tulis title itu di ruangan komen entry ini. - dah buat dah

2. Tidak perlu menjadi follower namun adalah amat baik hati jika anda sudi meletakkan blog ini di bloglist anda :) (ini wajib) - dah buat dah

3. Jika anda rajin, komen sepatah dua kata tentang blog ini di blog anda dan letakkan link nya beserta cadangan title dalam kotak komen di entry ini. Teringin juga saya tahu apa pendapatan anda tentang blog ini. (ini sunat aje)

Walaupun sunat nak buat jugak ler...
Memula tengok nama blog sitisifir10 trus teringat budak pompuan yang slalu msuk tv dulu2 baca sifir.."satu darab satu, satu"..hehe.. comey2 jer budak tu...pastu pikir plak , eh dah besor ke budak tu smpai dah ade blog sndiri n siap buat contest lagik...So, dah gi melawat blog adik sitisifir 10 (naper 10 yer?) n rasa ianya satu blog yg byk memberi manafaat dan panduan dalam pelbagai aspek..pendek kata macam2 ader... cuma klau boleh cantikkan lagi suasana blog tu dengan background dan accessories yang lebih mantap tapi simple...(ini
pendapatan je)..

So cadangan titlenya ialah
Ukhuwwah Super Cliks...

Ukhuwwah - rasanya perlu dikekalkan sebagai identiti
Super - sebab tuan rumah minat word ni n menunjukkan sentiasa no. 1

Cliks - menunjukkan zaman semua di hujung jari dan bersifat global

4. Letakkan banner hodoh (gara2 tak pandai nak edit) di atas di sidebar anda dan link kan semula ke sini juga akan memberi lebih bonus. (ini sunat juge) - dah buat gak

5. Tarikh tutup memberi cadangan dilanjutkan sehingga 15 Ogos 2008 (kot lah sempat tempah baju raya Thai silk untuk pakai di Hari Raya Kedua :P)

6. Keputusan akan diumumkan selepas saya ketemu dengan title yang memuaskan hati saya.

Ok, gud luck for myself...






Labels: | edit post
2 Responses
  1. sitisifir10 Says:

    Cadangan yang simple dan menarik...saya suka yang mcm ni


  2. sari Says:

    terima kasih sitisifir, alhamdulillah dpt jadik finalist...


Post a Comment

pecah kaca pecah cermin,dah baca boleh la komen, cakpung cakpung