Sari
Dalam minggu yang bizi, dapat jugak rezeki nak  join seminar dari pakar mata tersohor, Prof Dr Muhaya Mohamad.

Tengok dia berdiri depan mata terasa aura positif menerawang satu dewan... sungguh 'spontaneous' bila bercakap...macam ayor mengalir kata orang...smooth and inspiring...a lot :D

Masa dengor memang rasa berkobar nak reset minda...positif positif & positif...tapi ye la, bukan sekelip mata boleh twist hati kan...akan amik masa tapi tak mustahil boleh...yeahhh ucanduit...ekeke

Jadi apa tunggu lagi, moh kita sama² bergerak ubah hati, ubah minda ubah sikap...beri baik dapat baik...chewahh

Timakasih le Prof Dr Muhaya atas perkongsian ilmu...memang seorang yang super duper positif, tegas, berpendirian & penuh inspirasi...moga Allah membalas segala kebaikannya...Aaminnn

Tak rugi kita cari ilmu sebab lagi banyak kita belajar lagi banyak kita tak tau...apa je dugaan mengadu pada yang Esa bukan pada facebook...ni Prof kata ye bukan teman kata...heheh

#motivasidiri #sayabukanpoyo

Labels: | edit post
1 Response
  1. Dewi Aja Says:

    Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)


Post a Comment

pecah kaca pecah cermin,dah baca boleh la komen, cakpung cakpung