Sari

Tak abih lagi fenomena aiskrim ye...teman pun terkejut tanjat nengok viewers post teman pasal aiskrim oreo & choki-choki kat SINI mencanak naik sampai dekat 600...walaweh, rasa macam anugerah meletop top top pulak, haha

Maap le teman tak share pun resepi aiskrim tu sebab rasanya ramai dah tau apa ke bahan-bahannya...google je, kompom resepi tu kuor ye dak..heheh

By the way, betui ke dengor citer abih semua sumi kat kedai/supermarket?...aje dasat kome...teman ader nak try buat aiskrim sumi tu tapi anak-anak teman tak gemor pulak makan sumi...tak kira sumi jenih camana, memang dema idak nak makan...kalo dapat kat umah orang kawin pun pakat bagi kat orang je le...kuikuikui

Tapikan tengah viral ni memang seronok melayan...kadang penuh pos grup masak-masak dengan gambor aiskrim je...macam-macam perisa baru dah muncui sampai ader yang letak buah-buahan terus dalam plastik aiskrim tu...kretipnya uollsss :D

Apa kata lepas ni kita viralkan pulak aiskrim yang guna stick, ala yang macam Magnum tu...lagi mengancam weh...meh kita usha gambo google...

Hadoii, meruntun kalbu betui ni :D


 
 











Selamat menukor viral,#aiskrimviralikutmusim


Labels: | edit post
4 Responses
  1. Sedapnyer Ya Allah..Kiwi tuuuu..Yum Yum..Hehe !


  2. Sari Says:

    kann....cantik pulak tu :D


  3. aiskrim coki2 tu menarik perhatian aida,
    yg ada sumi tu aida x bagi anak makan, sebab pewrna.
    diorang ada semput, elergik pewarna.


  4. Sari Says:

    memang sedap aida coki2 tu...oreo pun best :D


Post a Comment

pecah kaca pecah cermin,dah baca boleh la komen, cakpung cakpung