Sari
Terobek lagi..

Ni makang-makang kat Ganu minggu lepas...ambik anak teman yang cuti sem, terus cari apa makan yang best...

Usha kat blog2 katanya kalo gi area Kemaman kena singgah kat warung/kedai Aziz Satar...so terjah le..memang tak jauh dari Kolej anak teman...

Sampai pun awal, orang tak ramai...pusing-pusing tengok menu sebab banyak stall kat situ...memang macam-macam ada weh...rasa nak makan satu meja penuh...kuikui

Abih round satu kedai, ni le yang teman oder...sata, otak-otak, sotong celup tepung, kuih akok & laksam...nampak luaran sama je dengan kat Ipoh tapi dalaman & rasanya memang lain...sedap giloss kome especially sata dia...teringat-ringat dibuatnya...sesuai le dengan nama kedainya Aziz Satar..ngeh3x

Apapun, pueh hati walaupun datang sekejap je kat Kemaman...ada banyak tahun lagi nak mengulang ke sini so kita kayuh pelan-pelan...next time kasi pusing satu Terengganu シ

Labels: | edit post
1 Response

Post a Comment

pecah kaca pecah cermin,dah baca boleh la komen, cakpung cakpung