Sari
Hari ni dah stat boleh beli buku kat sekolah...tapi untuk anak teman yang sekolah menengah je...yang sekolah rendah 29hb sok baru boleh beli...huih lambatnya....

Ehh arini jugak keputusan PT3 keluorkan...hmmm x jadi le nak gi sekolah...bagi laluan kat anak-anak yang nak amik result tu...harap semuanya berjaya dengan cemerlang walaupun first time exam PT3....tahniah untuk mak ayah cikgu-cikgi & anak-anak semua....

Tak dapat settle yang menengah moh kita beralih ke sekolah agama rakyat plak...dah sekolah kebangsaan tak bukak lagi koperasinya kan...elok le selesaikan mana yang boleh walaupun teman lebih suka settlekan semua sekali hadap....maklum le tak berapa rajin nak ngisahkan berhari-hari urusan...nak jugak simpan cuti kan...nak bawak ke pencen...heheh

Ni saja nak kabo total bayaran sekolah agama rakyat untuk 2 orang anak teman tu mencecah lebih kurang RM270.00...Amni darjah 1, Afza darjah 4...amaun tu untuk pendaftran, yuran exam, yuran bulanan, buku tulis, buku teks, kad laporan, pensil khat, takaful & t-shirt...sila senyum ikhlas okayyy :D

Dah boleh duduk diam-diam untuk sekolah agama rakyat...tutup beg duit kejap...pasni kuor kalkulator lagi untuk sekolah kebangsaan dengan sekolah menengah pulak....duit bas sekolah jangan lupa campor sekali...tak tau le naik ke idak tambangnya...kalo minyak turun tahun depan harapnya maintain le regenya...kalo naik jugak apo nak dikato...teman rakyat marhaen je...huhu

#sayaanakramaiheheh
Labels: | edit post
2 Responses
  1. nak tunggu bonus bulan januari 2015... boleh tak? hehehe


  2. Sari Says:

    yang baik - bonus 2-3 hari lagi dapat le...heheh...syhhhh


Post a Comment

pecah kaca pecah cermin,dah baca boleh la komen, cakpung cakpung