Sari
Dah start cuti sekolah tapi teman baru nak jumpa kawan sekolah...memang teruja uollsss...giler excited nak jumpa kawan sekolah rendah & menengah...

Semalam terjadi la jugak reunion kami...walau tak semua turun tapi dah cukup seronok...ader dari Alor Setar, Penang, KL, Teluk Intan,Taiping, Ipoh & Tapah...

Perjumpaan kat Rest House Tapah..lokasi tengah-tengah & memang majoriti Tapah Road tu kampung halaman kami...kiranya balik kampung sambil reunion...memang peluang keemasan la kan :-D

Tak pueh rasanya semalam..tak abih soreh kata orang...walaupun umor dah tua tapi perangai masing2 sama je macam budak sekolah...kecoh macam nak gegor bangunan...hahah

Nampaknya akan ader lagi reunion pasni..ramai yang tak turun dah jelez..kikiki..

Timakasih pada semua yg datang...kenangan sekolah memang terbaik...sangat manis & indah...luv u all :-D


Labels: | edit post
4 Responses
  1. Azrin Rahim Says:

    hehe,.. reunion sudah semestinya seronok..
    bnyk kisah nak dikongsi dan mengimbau kngn lama


  2. Sari Says:

    azrin rahim - memang tak puas bersembang..rasa nak tido situ..heheh


  3. kami pun ngah plan nak reunion gak nih.. excited sgt kann.. dkt 20 thn xjumpa.. hehe


  4. Sari Says:

    mama maman - excited giler..msti rasa x sabor kan..hehe..gudluck utk reunion mama maman :D


Post a Comment

pecah kaca pecah cermin,dah baca boleh la komen, cakpung cakpung