Sari
kredit pic to arenakereta.com

Hamboi2 kome, asik citer pasal kete baru je semenjak dua menjak ni...tau le gaji nak naik dah...

Tu ha Proton dah kuor model terbaru...dulu xder nama lagi...guna kod je..P3-21A...tapi skang dah ader nama sebenornya...Proton PREVE...

Nama PREVE ni diambik dari nama omputih proof (bukti) yang membawa mesej kereta ni adalah bukti kepada visi dan komitmen Proton yang berterusan...

Kereta ni berkonsepkan sedan keluarga yang elegan dan selesa...disasarkan untuk yang dah berkahwin (dah2) & berumur antara 20 tahun ke lewat 40 tahun (ader can ni) serta untuk mereka yang nak kereta tambahan (erkkk, cancel terus)

Kereta ni berenjin 1.6 liter dan berteknologi RESS (kejuruteraan & sistem keselamatan yang dipercayai) yang direka untuk mencapai standard kualiti seperti Jepun...di datangkan dengan 3 varian dan 6 warna...Harga? meh tgok kat bawah ni...

kredit to billyinfo



Meh kita usha2 skit PREVE ni




Cun x? 







2 Responses

  1. Sari Says:

    adianiez AIDA - apalagi yong, sambor ler satu :)


Post a Comment

pecah kaca pecah cermin,dah baca boleh la komen, cakpung cakpung