Sari
Jangan marah ye kome..asik2 citer psl macaroon je..


Sebenonya teman blum le jadi ejen utk macaroon ni..(ble ke teman jadi ejen?) tapi semalam kengkwn opis teman dah oder macaroon melalui teman..alhamdulilah, arini udah le sampai kudapan tu..mmg the very pantas servisnya..nnti teman upload gambor ye..skang ni bateri henset tgh king kong..

Ramai juga yg minat dgn penampilan macaroon ni..al-maklum, kudapan baru..especially kat Ipoh..kat KL dh byk tempat yg jual..cuma yg agak mencabar adalah nak menjawab soalan kenapa macaroon ni mahal???..teman pun xreti sgt nk jawab tapi bila teman cari2 maklumat, mmg sesuai la regenya dgn kos bahan2 utk membuatnya..tambah2 nak buatnya bukan senang..kena yg ader pengalaman buat biskut/kek..kalau x, macaroon ni kurang menjadi atau lebih teruk xjadi langsung..ader yg pernah buat sampai 4-5 kali tapi masih xjadik..mencabar tu..

Okeh, harap2 kengkwn teman yg oder tu pueh hati dgn servis n rasa macaroon ni..apalagi kome..meh le oder..heheh..*dgn harapan nk jadi ejen, cehhh*
Labels: | edit post
6 Responses
  1. Lynn Nasir Says:

    teringin nk merasa macaroon..resepi dan cara buat dah tau, tp nk mkn yg real punya dulu :)
    kot la menjadi ku buat nnti, boleh compare kan kak? ehehe..pastu buat biz masa raya..fuh..berangan...

    berapa hengget sebalang tu kak? ^^


  2. Sari Says:

    ok gak tu lynn, ble akak tlg jualkan..haha
    sekotak RM35 xmsuk postage


  3. suha Says:

    sedapnya..penah makan sekali je (^_^)


  4. iMBobo Says:

    ramai gak slalu post psal ni, ni spesis apam juga ker?


  5. Sari Says:

    suha ~ so sweet kan..


  6. Sari Says:

    iMBobo ~ ni mcm cookies, dibuat drpd kacang badam..:D


Post a Comment

pecah kaca pecah cermin,dah baca boleh la komen, cakpung cakpung