Sari
Udah berjerubu blog ni...menguap-nguap bila nak update...huarghhhh
Pastu time jerebu memang maleh nak kuorkan...rasa mata penuh asap & tekak tersekat...jadinya masa rehat memang slow le aktiviti nak jalan-jalan cari makan...godek-godek grup kat fb...aje banyak rhopenya peniaga-peniaga kat luor yang buat servis delivery untuk makan...breakfast ader, lunch lagi la melambak..terlior-lior weh nengok dema tempek gambo makanan...kenyang pun boleh lapo balik...hehe

Dah ader orang bisnes cenggini, moh le kita support...oder je nak makan apa...terus sampai opis/rumah...tak payah stat enjin, tak yah nak berbedak bagai, tunggu je dengan duit di tangan....

Ni teman kongsi antara menu delivery yang teman dah oder...alhamdulillah setakat yang teman oder ni semua sedap di anak tekak teman...memang ader yang teman repeat oder...berbaloi-baloi gitu...
 
Ni western menu...harga dari RM7 - RM15...finger linking good weh :D

Ni menu pantai timur - nasi kerabu...rege RM5 je..nyamnyamnyam
   

Ni dessert yang tengah hot meletopss kat ipoh...kek cheese leleh..
RM16..melting tak henggat kome...terbaekk
  

Ni pun dessert yang sedap banget...indulgence & red velvet..
RM9...boleh lawan SR ni 
Terlior tak? itu baru sikit...ader banyak lagi kome...nak share semua nanti nampak beno teman ni kuat makan kan..kikiki :p. Dah ader kemudahan elok le kita guna ye tak...tolong menolong gitu...tolong orang bisnes & tolong perut kita kenyang...hahah #sayatakgemuksejutakali #ipohipohajer #ipohhalalfood
Labels: | edit post
1 Response
  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : melasian77cs@gmail.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini


Post a Comment

pecah kaca pecah cermin,dah baca boleh la komen, cakpung cakpung