Sari
Lama giler tak join contest...blog contest teman pun udah berkarat...ingat nak buang je blog tu..heheh

Ni angin apa tetiba nak join plak...idea dah tepu le tu nak tulih kat blog...hahah...kome yang nak join jom le lekaih...contest sampai 19 Ogos 2015

http://4.bp.blogspot.com/-s51oiZyMxV8/VcDhrfxIufI/AAAAAAAAv90/f5c8e0xsCKE/s1600/Banner.PNG

Sape nak join meh klik tuan tanah SAYAIDAY atau AYUEIDRIS


Hadiah best-best :D
15 Pemenang :D

+ 1 x Penginapan 2 hari 1 malam di The Kabin,Jeram Selangor *
+ 2 keping tiket Aquaria KLCC
+ Sebuah buku karya Dr. Anwar Fazal, Tribulasi 365
+ RM30 Voucher Parkamaya
+ RM150 Voucher Parkamaya
+ RM50 Voucher Pak John Steamboat
+ Voucher Makan Boat Noodle (Free 6 Mangkuk Boat Noodle)
+ Voucher Makan Boat Noodle (Free 10 Mangkuk Boat Noodle)
+ Voucher Makan Boat Noodle (Free 12 Mangkuk Boat Noodle)
+ Outdoor Photoshoot by Islam (Website)
+ 5 set Chrochet Heart (5 pemenang)


Boleh juga klik http://goo.gl/H0lgNa

The Cabin tu macam menggamit je :D
Labels: | edit post
3 Responses

  1. jue rahman Says:

    blog walking sini sambil follow..jemput ke laman saya
    saya pon join segmen yg sama

    http://juraidahrahman.blogspot.com/2015/08/sayaiday-dan-ayueidris-giveaway-august.html


  2. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : melasian77cs@gmail.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini


Post a Comment

pecah kaca pecah cermin,dah baca boleh la komen, cakpung cakpung