Sari
Kome peminat tudung bawal? Pesen tudung yang tak abis trend tu..datang le memacam jenis tudung...tudung sarung le, syria le,shawl le, bawal tetap evergreen...ingat lagi dulu-dulu, bawal ader nombor..bawal 1, 2..pastu ader bawal exclusive, bawal batu, bawal renda...aje tak terikut pesennnya....

Dalam bebanyak bawal teman berkenan dengan bawal brand aidijuma...ownernya datin norjuma yang super gojes tu...orang dah cantik pakai tudung apa pun cantik ye dak...kalo macam teman ni dok berejam depan cermin pun macam tu jugak senget bengetnya...tu pasei tak nak beli tudung mahei-mahei..haha..ini alasan orang tak de bajet 

Masa memula aidijuma kuor tudung memang teman tak miss grab..tapi tudung yang plain le...selesa & senang bentuk gitu...tapi lelama teman perasan kualiti tudung mula merudum..tudung ader benang putih-putih, benang senang tertarik, nampak kesan lubang pin...terus macam tak de hati and serius teman stop beli aidijuma...kira tak pandang le dah...dok melaram tudung pesen lain...

Pastu bila media sosial dah meletup-letup dan orang dah ramai meniaga online, aidijuma kembali kebabom...design cantik giler...rasa nak grab smua kaler,semua design...stok pun asik abis je...nak beli pun limited...dah jadi eksklusif..design sentiasa up to date...sorang boleh beli 2 helai je utk 1 design...yang jual preloved  & amik upah beli pun makin ramai sampai harga cekik tengkuk...ajer rugi teman tak beli bebanyak dulu sebab ramai yang hunting design lama...ok barang lepas jangan dikenang...#throwback 

Sebabkan aidijuma dah trending, teman pun kekonon rujuk le balik...stat nak kumpui balik...tapi bukan senang le nak dapat...cari online pun kena pilih jugak harga yang reasonable...teman nak beratur sendiri kat outlet dia memang tak le...boleh migrain weh bersesak bagai...kena korban bayor upah dengan postage...biasa la tu kan..asalkan dapat yang diidam..kang tak pasei menangeh kat bucu katil..kikiki 

So, untuk pemanas badan, ni yang dapat dirembat....daaaaa :D

Labels: | edit post
4 Responses
  1. eima Says:

    tak penah ade aj ...wlupun aku tak pakai tudung jenis lain ....


  2. Sari Says:

    eima- try le satu sis...heheh


  3. teman pown peminat aidijuma. dulu maen jeling2 jer. nak beli mahey. baru2 ni hubby belikan 3 helai, dah habih kenan ler teman. hihihi :)

    www.ainniah,com


  4. Sari Says:

    ainniah - aje seronok bebeno le tu ye..hihi


Post a Comment

pecah kaca pecah cermin,dah baca boleh la komen, cakpung cakpung