Sari
Dah nak kuar pun buku Diagnosis 2 tapi teman baru je dapat cari buku Diagnosis...huhu..memang susah giler nak dapatkan buku ni...dah abih semua kedai buku teman terjah...berbulan-bulan mencarinya...dari tahun lepas sampai le tahun ni..asik-asik abis stok sampai dah give-up...tapi bila tengok buku yang kedua nak kuar, semangat balik nak cari buku yang first...tambah-tambah baca review dari orang-orang yang dah baca buku tu...semuanya bagi feedback yang 5 bintang...rugi ooo kalo tak baca...

Cari punya cari last-last try nasib kat online...register kat MPH online...taraaaa, ader stok lagi buku tu rupanya padahal dah berapa punya puluh kali mengulang MPH kat Jusco Kinta City..."maap Diagnosis dah habis, maaf Diagnosis takde stok"..aje sedih campur geram dengornya...

Rupanya memang usaha tu tangga kejayaan dan akhirnya macam nak lompat bintang bila pos laju sampai tengok bungkusan daripada MPH Bookstores...terus hapdet kat twitter & instagram bagitau kat penulisnya, Dr. Anwar Fazal, Dr. Aizzat & Dr. Azah...aritu masa tak dapat dok ngadu kat deme kan so bila dah dapat kena le ngadu jugaksss...iollsss pun  nak perasan femes okehhh...kikiki

Next mission, dapatkan buku Diagnosis 2 plak...kali ni tunang Dr Anwar Fazal (AF), DR FATIN LIYANA ASRI (FL) pun jadi penulis jugak...memang pasangan sepadan diaorang ni...dua-dua hebat...blogger mana yang tak kenal FL kan...she's among the most famous blogger in Malaysia...entri terbaru FL pasal majlis pertunangan dia dengan AF..sangat manisss..cepat terjah blog FL kat SINI

#biarlambatasaldapat #kenapalatakjadiDr #misidiagnosis2

Labels: | edit post
4 Responses
  1. eima Says:

    best sgt ke .. kena la review sikit


  2. Sari Says:

    eima- tak abis baca lagi...baru dpt pagi tadi :D


  3. Najib Ariyan Says:

    hmmm buku ni berkenaan apa yer...?? kisah hidup ker atau buku perubatan?


  4. Sari Says:

    najib- buku ni kisah penglaman Dr merawat pesakit yang diselitkan unsur motivasi dan ketuhanan...


Post a Comment

pecah kaca pecah cermin,dah baca boleh la komen, cakpung cakpung