Sari
Semalam kengkawan serumah anak teman datang dari Seri Iskandar (2 kete uolls)...jenjalan raya kata dema...penuh acara sampai ke malam katanya...

Teman pun mikior le apa ke menu yang senang, tak heavy n yang kengkonon sedap untuk teman (eh sapa yang nak makan ni?)...dema pun nak pegi raya umah-umah lain kan...xyah le nak rendang bagai ye dak (ni bukan alasan maleh hokeyyy, cuma tak rajin je...hahah )

So pikio punya pikio, teman buat le bihun tomyan dengan kek batik...udah ader main menu + dessert..settle gitu...bubuh je segala sayor-mayor dengan seafood, dah siap...kek pun tak payah nak bakor kukuih bagai...masuk je peti ais, nyaman je makan :p

Cumanya nak kabo le jugak yang kali ni dengan eksyennya (coiiii) teman buat pes tomyam tu sendiri...tomyam kiub tu teman letak jugak weh...kiranya nak menambahkan aroma tomyam le..bior makan tu rasa macam ader kat Thailand....hahah..sawadikappp :)

Ok kome, kalo tak ader idea menu nak jamu orang datang, boleh le try gabungan ni...pedas ader, manis pun ader...

pes tomyam ku tumis sendiri namanya (resepi goggle,haha)
 
 

dessert dulu, kini dan selamanya kot, kek batik
 
 
 
Labels: | edit post
2 Responses
  1. permatabiru Says:

    kek batik i suke..hehehe sedapp tuu


  2. Sari Says:

    permata biru- apalagi, buat le sebekas..heheh


Post a Comment

pecah kaca pecah cermin,dah baca boleh la komen, cakpung cakpung