Sari


Baru dapat tengok citer ni..walaupun tak pecah panggung tapi teman memang suka dengan citer-citer Afdlin Shauki...dari zaman dia berlakon dengan Erra Fazira dulu-dulu,...citer apa ke pun masa tu...Soal Hati kot...

Ajer sayang bebenor papa Dom ni kat anaknya...walaupun nampak macam merunsingkan tapi itu lah perasaan kasih seorang bapa kepada anaknya...memang layan weh sampai bergenang ayor mata teman ni...seriously i'm touched :(

Bertuah le dapat papa yang sangat lawak, sweet, cool n melindungi...tak tau le kot dalam filem je ader papa macam ni...cuma teman rasa macam best je dapat gaduh-gaduh manja dengan bapa sendiri sebab teman tak dapat rasa semua tu...huwaaaaaa :((((((

Its okay...mungkin bukan rezeki teman nak rasa lagi kasih sayang peluk cium dari abah...yang penting abah tak payah risau dah sebab dah ader lelaki yang boleh jaga anak abah ni...

Miss u abah...moga damai di sana...aminnnn...al-Fatihah


Labels: | edit post
4 Responses
  1. BaNu Syah Says:

    dah tgk gak cite papadom 2 ni hehe yup mmg best byk pengajaran gitu


  2. Sari Says:

    banu syah - best kann...byk yg tersirat :)


  3. kissz Says:

    kan kak sari... sedih kannn cite nih..
    saya ingatkan saya sedey sebab hormon buyong..
    ghupernyeee ternyataaaa sedey!
    bab papadom sakit teruk tu...
    giloss nanes xsudah!

    haiyo!


  4. Sari Says:

    kissz- aje mmg touching weh..jgn nanes ye, nnti papa azam balik...ngeee ;)


Post a Comment

pecah kaca pecah cermin,dah baca boleh la komen, cakpung cakpung