Sari
Minggu depan dah minggu akhir Syawal....ramai lagi ke buat open house atau open office? mesti le ader ye tak..

Hari Ahad aritu teman sempat lagi gi open house...sampai ke area Rawang...Antara Gapi tempatnya....xder rejeki nak makan rendang sebab lemangnya di lawankan dengan ala2 daging hitam...huhu...tapi nasi briyani dengan kari kambing dia memang mabeles....cakap xguna weh... :p

Ofis teman pun insha Allah akan buat jamuan raya ari Khamis ni...kat Seri Malaysia dengornya...heheh....esok pun ader open ofis jugak...persatuan pemandu Perak...kat bawah opis teman ni je...aje makan sesaja le 2-3 hari ni....minggu membuntatkan puyut nampaknya....kuikuikui

Walaupun ofis dah buat, bahagian teman pun nak buat jugak...and opkoz konsepnya potluck...minggu ni dah penuh so minggu depan le hari kejadiannya....ni teman tengah dok mikior menu apa le yang teman nak bawak nanti....kalo ikut list, teman kena bawak nasi impit...cumanya ader yang mintak teman buat jugak menu lain aka tambah menu...nasi impit tu rhope senang bebeno ekkk...menu tawor kata dema...haha...aje kome nak mengena teman ye...xpe xpe, teman x marah pun....

Aje jenuh jugak nak mikior...nak buat desert ke menu berat ke...merata google resepi...semuanya sedap dap dap...rajin dengan maleh nak buat je....mana le mentol lampu (idea) ni...idak muncui-muncui pun...

Anyway, tunggu je le potluck kita tu ye kengkawan....teman nengok menu kome pun udah terlior-lior kat tekak ni....aje xsabor nak rasa ayor tangan kome...hebak- hebak belaka weh....

*#kekbatikbrowniestiramisuredvelvetrotilapisdagingrendangkerangdagingdendeng...arghhhhhhhhhhh#*
Labels: | edit post
2 Responses
  1. permatabiru Says:

    sedapnya klu ada banyak menu pilihan untuk di makan kan..hehe


  2. Sari Says:

    permatabiru - memang syok nengok makanan berderet-deret...rasa macam semua nak makan kan :p


Post a Comment

pecah kaca pecah cermin,dah baca boleh la komen, cakpung cakpung