Sari
Sejak pengumuman PM 11 Mac 2013 aritu, entri kat SINI, ramai yang dok congak2 & buat kira2...xsabor kome nunggu bulan Julai ni ye...err, teman pun sama..muehehe..

Pada yang agak2 kabur tu, apa kata kita sesama nengok pekeliling yang JPA dah keluarkan..boleh le baca & pahamkan...tengok yang kena mengena dengan kita je...kalo nengok yang gred tinggi, meroyan plak kita kang...hahah

Orait, boleh klik link ni JPA

atau nak nengok terus pekeliling Bil 2/2013 tu, klik SINI

Okey, boleh senyum ke dah?



Labels: | edit post
5 Responses
  1. boleh tahan jugak kenaikan kali ni... kalau dapat lagi tinggi kan best hehehe :D


  2. Segmen nh Best . Boleh pilih-2 Hadiah pulak .. eii suka nya !! haha apa lagi tunggu ? Cepatlah Join . Nanti Terlambat :) dan Hadiah akan bertambah jika melebihi 200 Orang !!! Cepat Sebelum 30 March !! :)

    http://www.cahayapermata.my/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html


  3. Sari Says:

    yang baik ishak - ajernya betui...kalo dpt naik elaun sekali lagi le best kan :p


  4. Norlida Says:

    Bukan ke xde kenaikan, sy rase mcm same je ikut yg sy faham la, unless untuk diorg yg gaji mati dah


  5. Sari Says:

    Norlida - kita ader kenaikan...1 KGT..yg gaji mati dpt 3KGT.. ;-)


Post a Comment

pecah kaca pecah cermin,dah baca boleh la komen, cakpung cakpung