Sari

Tengahari tadi en. hasben dah gerak ke Penang...nak menjoin Penang Bridge International Marathon (PBIM) 2012...tahun lepas pun join jugak...dapat la medal...yeayyy...masa tu join yang 10km je sebab baru first time join...

Kali ni join yang half maraton...21km...stat pukul 3 pagi....yang lain2 ader yang stat 2 pagi (full maraton, 42 km) & 6 pagi (10 km) so jambatan Pulau Pinang akan ditutup sepenuhnya mulai 1 pagi hingga 10 pagi....


racekit2012
                                                                         Sample race kit (race kit may vary).


Kabonya tahun ni peserta/pelari datang dari 68 buah negara....dianggarkan jumlah peserta/pelari mungkin mencecah lebih 30 ribu orang....ye kome, 30 ribu orang bukan 30 orang....fuhhhh, mesti happening tengok runner2 dari serata dunia kan....

Moga semua pelari termasuk sepupun hasben n geng2 hasben masa belajar dulu yang join PBIM ni berjaya menamatkan larian...tahniah atas latihan serta usaha uolss...

To my dear husband, go go running man....chaiyok chaiyok!!!!

"In running, it doesn't matter whether you come in first, in the middle of the pack, or last. You can say, 'I have finished.' 
There is a lot of satisfaction in that."




Labels: | edit post
2 Responses
  1. wah3 ...akak pergi ke ? hehe ..larat ke berlari ni


  2. Sari Says:

    syaifuddin - akak xpegi...sokong dari Ipoh je..haha


Post a Comment

pecah kaca pecah cermin,dah baca boleh la komen, cakpung cakpung