Sari

Mesti mengkome penah makan kurma coklat plus badam ni kan...sedap x? perghhh, opkoz sedap sesesangat ye x.... teman memey like bebeno...nyamnyamnyam

Poser tahun ni lambat plak dapat makan kurma ni...cari jugak kat kedai tapi idak le teman nampak...last2 semalam pegi bazar ramadhan nampak ader makcik jual macam2 kurma dengan kismis...tambah2 bila nampak pek chocodate tu...rasa nak rembat laju2 je...tapi sebab bulan mulia ni terpaksa le buat2 slow motion pegang pek idaman itew....

Dah minggu akhir pose ni, kat umah 2 kotak kurma dah selesai...dulu2 teman suka kurma jenis Mariami...pehtu tukor plak yang kurma jenis tangkai2 tu...macam Safia dari YT ataupun yang tangkai brand Sunsweet...xjemu makannya weh...tapi kurma yang satu ni memang xmiss...kadang tu kena sorok2 skit sebab kalo x, cepat le licin lincapnya...bukan kedekut tapi regenya ader sikit mahal okeh...eh, tu bukan kedekut ke? tu jimat kan kan kan...

Apapun, dah pueh hati dah bila dapat makan kurma ni...ader kurma, ader coklat, ader badam...mana nak dapat dengan sekali suapan....ishhh..citer pun xguna...pegi le kome cari...ipoh mali talak tipu ma...hihi


Labels: | edit post
4 Responses
  1. zieyzain Says:

    wahh,..mcm best =)


  2. Sari Says:

    zieyzain...mmg best banget..*Yusof Taiyoob* :)



  3. Sari Says:

    nur- cuba ler...mmg sodap :D


Post a Comment

pecah kaca pecah cermin,dah baca boleh la komen, cakpung cakpung