Sari
Event semalam. Ipoh Star Walk 2016

Dah lama tak join Star Walk ni. Last join 2-3 tahun lepas rasanya. Dulu route lain, kali ni route lain pulak. Rasa macam jauh je kali ni. 7km. Jenuh jugak nak ngabihkan walaupun jalan je. Dekat 2 jam weh. Bergegor tulang keting : D

Peserta boleh tahan ramai. Dengarnya yang daftar 15 ribu tapi tak tau yang datang semalam berapa ribu. Pandang depan nampak sayup, pandang belakang pun nampak sayup. Ramai le tu kan, hehe 

Kebanyakan yang join muda belia. Budak-budak sekolah yang penuh. Terus fefeling macam budak sekolah kejap walaupun hakikatnya asik kena potong je. Hahah, mak tak kisah nak, mak nak jalan-jalan chenta je dengan hasben. Wekkkk

So semalam settle 7 km. Tak payah diet seminggu, hehe...Ini ajaran sesat : P

Tahniah semua yang join :D

#ipohcityawesome

Sari

Tiada hadiah yang dapat membalas segala budi dan jasa cikgu mendidik kami menjadi insan berguna.

Terimalah seadanya dari teman untuk cikgu-cikgu yang gigih menyebar ilmu pada anak-anak teman.

Terima kasih cikgu...moga dihalalkan ilmu yang dicurah. 

Selamat Hari Guru

Sari
Kena beli cutter jugak baru cun Q_Q
#brownieswalnutalmond 

Sari
Layan jugak pemanih mulut ni : D