Sari
Terobek Sukan Nasional kat UTEM, Melaka

Hari pendaftaran, perbarisan & penutup

Jalan malam kat Jonker Walk..orang biru + orang kuning..vavava

Melawat muzium kapal selam kat Pantai Klebang..tiket masuk dewasa rm3, kanak-kanak rm1..
Sempat jugak minum coconut shake kat Pantai Klebang...yang tak sempat amik gambo je..haha..haus sangat le tu...memang sedap weh..ader perasa ori, vanila, oreo & chismore..nyamnyamnyam..brader tu bancuh dalam bas je...:p


Sari
Mingu lepas dari Jumaat- Isnin, teman berkampung kat Universiti Teknikal Malaysia Melaka (UTEM)...ader sukan jabatan perancang satu Malaysia...tahun ni zon selatan tuan rumah so ke Melaka le kita...

Banyak acara, banyak aktiviti so jadual padat le jugak...aje paneh rupanya kat Durian Tunggal ni ye tapi semangat sukan punya pasei, kita layan je :D #sunburn

Perak kali ni jadi Zon Tengah...bergabung dengan Selangor...sebelum ni keme Zon Utara join dengan Kedah, Penang & Perlis...mana-mana negeri pun keme tak kisah...orang Perak serba-boleh gitu...heheh

Tahniah & terimakasih semua atas komitmen, semangat kesukanan dan persaudaraan...lagi 2 tahun Perak pulak tuan rumah...ater jemput le semua datang ye...kita makan tempoyak pulak :D

Terowbek pembukaan & penutup

 Team darters teman...caya la uollss :D
 Merasa le jugak pijak podium..heheh
 
Sari
Lama giler tak join contest...blog contest teman pun udah berkarat...ingat nak buang je blog tu..heheh

Ni angin apa tetiba nak join plak...idea dah tepu le tu nak tulih kat blog...hahah...kome yang nak join jom le lekaih...contest sampai 19 Ogos 2015

http://4.bp.blogspot.com/-s51oiZyMxV8/VcDhrfxIufI/AAAAAAAAv90/f5c8e0xsCKE/s1600/Banner.PNG

Sape nak join meh klik tuan tanah SAYAIDAY atau AYUEIDRIS


Hadiah best-best :D
15 Pemenang :D

+ 1 x Penginapan 2 hari 1 malam di The Kabin,Jeram Selangor *
+ 2 keping tiket Aquaria KLCC
+ Sebuah buku karya Dr. Anwar Fazal, Tribulasi 365
+ RM30 Voucher Parkamaya
+ RM150 Voucher Parkamaya
+ RM50 Voucher Pak John Steamboat
+ Voucher Makan Boat Noodle (Free 6 Mangkuk Boat Noodle)
+ Voucher Makan Boat Noodle (Free 10 Mangkuk Boat Noodle)
+ Voucher Makan Boat Noodle (Free 12 Mangkuk Boat Noodle)
+ Outdoor Photoshoot by Islam (Website)
+ 5 set Chrochet Heart (5 pemenang)


Boleh juga klik http://goo.gl/H0lgNa

The Cabin tu macam menggamit je :D
Sari
Macam tahun sebelumnya, tahun ni opis teman buat lagi pertandingan dekorasi aidilfitri mengikut zon 5S...tahun ni temanya #syukuraidilfitri

Tahun ni nampaknya lagi kreatif & lagi meriah deko-dekonya...aje hebat kome...juri pun dah buat penilaian so tunggu je le keputusannya masa jamuan raya nanti..
   
Jom intei-intei :D

 
 
#inikanraya
#syukurselalu
#syukuraidilfitri
#jpbdku