Sari
This is a sticky post, scroll down for new entry

Jom layan contest lagi...bagi sokongan kat SMILEYKIDZ sbb ini kali pertama tuan rumah buat contest


Syarat2 ble terjah kat blog SMILEYKIDZ

Hadiahnya mmg best...

Pemenang Utama x 1 org:

Outdoor fotografi selama 1 jam

~unlimited shots~

~1 sticky album dengan 20kpg gambar terbaik~

******************

Pemenang sampingan x 2 org:

Voucher fotografi SMILEYKIDZ bernilai RM50

Online contest ini di buka dari tarikh:

15th Oktober 2009 - 31 Oktober 2009 jam 11.59mlm.

Terbuka kepada si comel berusia 1hari - 4 thn sahaja.

Jom cepat2 join... jgn lupa klik SMILEYKIDZ


So, ni ler calonnya


Nama : Amni Zafirah

DOB : 16 Mac 2008 ( 1 tahun 7 bulan)

Ni dah terlebih ceria kot...



Sari

Bagi sesiapa yang malas melipat pakaian secara biasa bolehlah cuba2 tukar stail plak..

Mana tau kot dpt buat pendapatan sambilan menggubah hantaran...

Ada brani???












Haha... bikin pening punya lipatan...


Sari

Saje nak bgtau complementary dari Ija MSG dah sampai

Brownies coklat dgn strawberry kat atasnya



Bila dah bukak mcm ni le rupanya



ni close up skit


Ni dah tobek byk sbb dah rmai yg xsabor nk mkn



ni la hasil yg dah dipotong


ni tggu masa jer nak ngap...


Sori kualiti gambar kurang memberangsangkan...
So kesimpulannya mmg sedap giler.. cukup ramuannya especially coklatnya yg menggebu-gebu...tambah plak ngan fresh strawberry yg ala2 masam manja gitu, fuhhh mmg terangkat mknnya...mkn sepotong pun dah kenyang tapi sedap punya psl belasah gak byk2 potong...hehe..jadinya xdpt nak share dgn u all semua sbb rakyat teman rmai yer...
klau teringin nak cuba mmg highly recommended la... ble la melawat blog MSG, nasib baik la Ija ni kat KL, klau kat Ipoh mmg saya la jadi pelanggan tetapnya...timakasih Ija




Sari

Ini sticky mode yer...

boleh scrol kat bwh
Ada giveaway dari Lemariummi Collections..
baru terjumpa masa blog walking
(klau nk join klik jer kat situ)

(pastikan sticky mode dan gunakan tajuk di atas je ye) sehingga 24 Oktober 2009






Skang ni byk giveaway yg simple..xyah nak pening2 pk..
sbb tu xnak lpskan peluang join giveaway ni..

Tgok LUC GIVEAWAY ni mmg menarik especially hadiahnya la..
Byk personaliti yg pkaikan...mesti berkualiti n mudah diurus,
sesuai sgt utk puan2 yg berkerjaya n yg xgemar berlama2
depan cermin mcm saya..hihi

So sesapa yg ader angan2 nk pkai tudung De Zahra dari LUC,
jom pakat2 msuk giveawaynya,
mana tau gambar kita ble masuk kt blog LUC
sebaris dgn personaliti2 yg lain kan..kwang,kwang,kwang..





Sari

Pening dengan kertas bertimbun-timbun?
Kertas terpakai semakin banyak?
Bos anda hadiahkan anda kertas kerja?
Dah penat?
Nak cuba sesuatu yang baru?
Jom kita buat macam bawah ni..














Uishhh..xreti teman nk buatnyer....


Sari

Inilah yang dikatakan bila zaman semakin maju dan besar
tapi barang pula makin kecil.


Jom kita tengok koleksi barangan yang di kecilkan.













Kecik2 pun kiut n kreatif kannn!!!

Sari

Jom kita lihat seni ilusi ICE AGE yang dilukis oleh Edgar dengan krewnya.
Percaya atau tidak, mereka hanya melukis menggunakan KAPUR !!
Jom tengok cara mereka lakukan dan hasilnya!







Ok x klau lukis kat lantai umah???heheh