Sari


Pengumuman daripada tuanpunya moonsweetgarden

MsG Contest 2009, The Winner is...

Seperti yang di janjikan hari ini 28 Sep 2009, akan di umumkan pemenang yang julung kali di adakan di blog MsG ini…

Dengan lafaz bismillahir rahmanir rahim

We are pleased to announce that

Pn. SARIBANON Bt ABDULLAH SAFFARI

is the FIRST WINNER of MsG Contest 2009

Terkejut dpt sms drpd Pn Ija bg congrats...cpt2 bukak blog MSGnya dan hasilnya adalah seperti di atas...

Rasa xcaya jer, speechless n teruja kejap...senyum dah smpai kt pancaindera yg mana satu pun dah x tau dah..biar betul ni? Nama aku tu (nasib baik x check kat i.c.)

Nak tau hadiahnya?

Jeng jeng jeng...


1st PRICE / GRAND PRIZE
(Worth up to RM450) ~ BANGKOK 3 DAYS 2 NIGHTS for 2 person
+
~ Complimentary prize from MsG (Worth up to RM60)


Ribuan terimakasih pd Pn Ija sbb anjurkan contest..jutaan terimakasih pd En Shohaimi yg menaja hadiah yg cukup marvelous n semoga bisnes bertambah sukses n rezeki bertambah berlipat ganda, Aminnn...

Tahniah juga kpd semua blogger yg join contest ni...









Sari

Dah layan bab2 raya, jom kita tgok plak hotel2 yang dikatakan gila (sbb tulisnya crazy kan)

Mari kita saksikan...(ishh, formalnya..)













Haha..hotel2 ni gila glamer kot....ahaks!








Sari



Salam Lebaran Dari Saya Dan Keluarga Buat Semua Yang Sudi Menjengah Ke Sini...

Kambing ranggi naik LRT
Katak pisang tercekik tulang
Walau dalam blog ucapan diberi
Itu tandanya ingatan tak hilang


Maaf Zahir Dan Batin






Sari
Ader contest baby tido la...

Mesti comey2 belakakan... xble jadi ni, nak join jugak

So jom kita terjah kat Baiti @ Miss Zizee

Semua syarat2 n hadiah ble baca kat situ tau...

"CUTE SLEEPING BABY CONTEST"ni
bermula dari 03 Sept 2009 hingga 18 Sept 2009

Ok, ini la gambor babyku tido satu masa dulu...




Nama Bayi : Amni Zafirah bt Paker Mohamad

Tarikh Lahir : 16 Mac 2008

Tempat Lahir : Ipoh Specialist Hospital

Nama Ibu : Saribanon bt Abdullah Saffari

Gambar diambil masa umur Amni 3 bulan...ni betul2 tido tau...baru abis menyusu (breastfeeding), dah kenyang terus tido n baru nak letak ke bawah (tilam),tetiba jer dia sengih cengitu, cepat2 sruh kakaknya amik gambar n itu ler hasilnya ye puan2...

Tentang blog Siti Nur Baiti ni, pada pendapat akak la kan orangnya harus lembut n berjiwa halus (ader ker jiwa halus?)..Nape? sebab tengok blognya kaler lembut2 (soft blue n pink)...dari segi content not bad..ader informasi, iklan, kengkawan ramai n yg paling akak suka sebab ternmpak lirik lagu NUR KASIH yang dah lama dicari (mmg tengah layan citer ni, best ooo...Baiti, lagu full versionnya ader x?..hehe)








Sari
Ader sesape nak hadiah shawl???

Jom masuk contest ni (contest lagik...)

Very simple n easy...everyone can join it

Just click NadE Nook ConTesT to find out...



Closing date on September 12 , 2009

The winner will pick randomly....

Good luck 2 myself...hihi





Sari
Mari mari mari....jom bercontest lagi...

Mmg mudah dan ringkas syarat2nya...

Tak caya??? meh jenguk Necklace Boutique

Just kira ader brape utas rantai kat bawah nie..



Saya teka jumlah rantai yg banyak2 tu ialah 38

So, harap2 sukses untuk diri sendiri...